Openslaande Garagedeur

Gemakkelijk toegang tot de garage dankzij de openslaande garagedeur. Een openslaande garagedeur isoleert uitstekend, ons type DL40 is volledig geïsoleerd inclusief een geïsoleerd kozijn.
De openslaande garagedeuren van Garagedeur Concurrent zijn volledig naar uw wens samen te stellen. 

Maatvoering:

Garagedeur Concurrent produceert uw openslaande garagedeur precies op uw gewenste maat. U kan bij het bestellen de maatvoering invullen op de millimeter nauwkeurig. Normaal gesproken worden openslaande garagedeuren in de dag gemonteerd, dit wil zeggen in de opening van uw garage.

Meet op 3 plaatsen de breedte van uw opening (maat So), van de kleinste gemeten breedte trekt u 10mm af.
Meet op 3 plaatsen de hoogte van uw opening (maat Ho), van de kleinste gemeten hoogte trekt u 5mm af.

Een openslaande garagedeur is dus 10mm smaller en 5mm minder hoog als de opening van uw garage, dit is nodig om de deur perfect af te kunnen stellen. De ruimte tussen de openslaande garagedeur en de gevel kan u afdichten met compri band, bij de opties kan u deze optie ook aanklikken. De door ons aangeboden compriband is 20mm breed en kan tot 20mm uitzetten. Zo krijgt u perfect afgedichte en isolerende garage.

 

Profilering

De GDC DL40 openslaande garagedeur in Woodgrain (houtnerf) structuur is leverbaar in 4 soorten profileringen, allen voorzien van woodgrain (houtnerf) structuur aan de buitenzijde:

Horizontaal smal Horizontaal breed CassetteHorizotaal vlak

 

Kleuren

De DL40 woodgrain openslaande garagedeur wordt standaard geleverd in 2 kleuren, RAL 9016 wit of RAL 7016 antracietgrijs. Het kozijn van de openslaande garagedeur wordt voorzien van een poedercoating, de vulling wordt gemaakt van garagedeur panelen die met een natlak op kleur worden gebracht. Een gering kleurverschil is mogelijk. De binnenzijde van de openslaande garagedeur is uitgevoerd in de kleur RAL 9002 op het kozijn na, deze is in dezelfde kleur als de buitenzijde van de deur.

Naast de standaard kleuren is de deur tegen meerprijs uit te voeren in een RAL kleur naar keuze, ook hierbij wordt het kozijn in de kleur naar keuze voorzien van een poedercoating en de vulling wordt door een natlak op de kleur naar keuze gebracht. Uw openslaande garagedeur is ook uit te voering in meerdere kleuren, het kozijn kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd in een andere kleur als de openslaade deuren. Indien u deze optie wilt neem dan contact op met onze helpdesk.

De handgreep en scharnieren worden uitgevoerd in dezelfde kleur als de openslaande garagedeur, indien gewenst kan dit ook in een andere kleur.

Veiligheid

Standaard wordt de openslaande garagedeur voorzien van een enkel slot met profielcilinder. Naast het enkele slot beschikken de openslaande garagedeuren over diverse veiligheidsopties zoals dievenklauwen en 5 punts vergrendeling.

Standaard is de GDC DL20 voorzien van een enkel slot. Van binnen en buitenaf te vergrendelen. Tegen meerprijs kan de openslaande garagedeur worden voorzien van een 5-puntsvergrendeling al dan niet met of zonder dievenklauwen.

Tussenstijl

Bij deuren breder als 2500mm wordt de deur voorzien van een horizontale tusselstijl.
De tussenstijl geeft de deur voldoende stijfheid bij grote afmetingen en wordt in dezelfde kleur als de openslaande deur geleverd.


Opties:


Glasstrook voorzien van HR++ isolatieglas, verkrijgbaar in helder en melk glas
Venster voorzien van dubbel acrylbeglazing. Afmeting 633x332mm, omranding uitgevoerd in kleur van de openslaande garagedeur
Rooster (sluitbaar), 344x138mm, leverbaar in zwart of wit
Omklapvoetje om de openslaande deur in geopende stand te fixeren
Telescopische deurvastzetter, fixeert de deur in elke stand.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Openslaande Garagedeur GDC DL40 Woodgrain

  • Merk: GDC
  • Model: GDC DL40 Woodgrain
  • Beschikbaarheid: 6 - 8 weken
  • 1.865,00€

  • Excl. BTW: 1.541,32€

Beschikbare opties:


Tags: openslaande garagedeur, GDC DL40, woodgrain