Garagedeur Vervangen

2019-01-11

Garagedeur Vervangen

Voldoet uw huidige garagedeur niet aan uw eisen en wensen of wilt u de garage anders gaan gebruiken? Als u uw garagedeur gaat vervangen loopt u tegen een aantal vragen aan.

Waarom zou ik mijn kanteldeur vervangen voor een sectionaaldeur?

Het grootste nadeel van een kanteldeur is dat deze totaal niet geisoleerd is, de kanteldeur bestaat uit een dunne staalplaat die tussen een kozijn beweegt. De kanteldeur zit vol met kieren welke veel tocht doorlaten. Een sectionaaldeur van Garagedeur Concurrent is volledig geisoleerd, het duurblad bestaat uit 40mm dikke panelen die volgeschuimd zijn met een Pu isolatie schuim. Aan het kozijn en tussen de panelen zijn rubbers aangebracht die de deur perfect afdichten tegen kou en tocht.

Inbrekers houdt je liever buiten de (garage)deur, een kanteldeur wordt vergrendeld door 2 eenvoudige kunststof blokjes die zonder al te veel moeite zijn te forceren. Een sectionale garagedeur wordt mechanisch vergrendeld door de krachtige motor en geven inbrekers geen kans.

Het grootste voordeel van een sectionaaldeur is natuurlijk het gebruiksgemak, met een druk op de knop opent u de deur. Geruisloos zal deze openen en u kan uw auto direct voor of achter de deur plaatsten. Een kanteldeur kantelt binnen en buiten de garage en zorgt ervoor dat u een deel van de garage niet kan gebruiken.

Voor elke garage is een sectionaaldeur beschikbaar naast de sectionaaldeuren in standaard afmetingen kan u ook kiezen voor een maatwerk sectionaaldeur, deze kan u geheel samenstellen naar uw wensen en eisen.


Waarom zou ik mijn garagedeur vervangen voor een openslaande garagedeur?

Tegenwoordig gebruiken wij de garage niet meer waarvoor deze eigenlijk bedoelt is, het stallen van een auto. De garage is ideaal om uw fietsen in te stallen, boodschappen in op te slaan of de was te doen. Een ander gebruik van de garage vraagt ook een andere garagedeur, de openslaande garagedeur is een perfecte deur voor deze situatie. De openslaande garagedeur is perfect geisoleerd , en geeft een eenvoudige toegang tot de garage. U hoeft niet de gehele deur te openen om met de fiets naar binnen te gaan.

Naast het gebruiksgemak is de openslaande garagedeur uitermate inbraakwerend en een plaatje om te zien.