Over ons

Een kwalitatief goede garagedeur hoeft niet duur te zijn. Garagedeur Concurrent heeft een compleet programma garagedeuren en industriedeuren die aan kwalitiet niet onder doen aan de gerenommeerde A-merken. Bij Garagedeur Concurrent berekent u heel eenvoudig wat een garagedeur of industriedeur u zal gaan kosten, in enkele muisklikken is het duidelijk wat de prijs is van een handbediende of elektrische garagedeur, wat de prijs wordt inclusief of exclusief montage.
Koop uw garagedeur online in onze webshop en bespaar tot 50%!
Een garagedeur van Garagedeur Concurrent wordt in Europa gefabriceerd bij een van de grootste garagedeuren fabrikanten. Voor standaard situaries hebben wij standaard garagedeuren. Heeft u een maatwerk situatioe, geen probleem Garagedeur Concurrent kan uw garagedeur geheel op gewenste maat fabriceren. Kwaliteit heeft goede garanties, onze garagedeuren worden standaard geleverd met 10 jaar garantie op de garagedeur panelen en 3 jaar algemene garantie op de gehele garagedeur.

Alle producten, ook garagedeuren en industriedeuren, worden gratis verzonden. U betaald dus geen verzendkosten. Geen tijd om de garagedeur te monteren of laat u dit liever over aan de vakmensen? Geen probleem, tegen een geringe meerprijs is het mogelijk garagedeur concurrent uw nieuwe garagedeur te laten monteren eventuele compleet inclusief controlemeting en demontage en afvoer van de bestaande garagedeur.