De Breva profilering is een Microprofilering in een V-structuur

Maatvoering:

Maatvoering garagedeurDe bestelmaat van een garagedeur is de afmeting van de opening van uw garage, ook wel dagmaat genoemd.
Bepaal de dagmaatbreedte (So), aan iedere zijde heeft u minimaal 100mm (zowel W1 als W2) nodig voor de montage van de verticale geleiders.
Bepaal de dagmaathoogte (Ho) en de vrije ruimte N boven deze dagmaathoogte tot aan het plafond of de onderkant van de balkenlaag. Let op dat deze ruimte over de gehele inschuifdiepte (E) van de garagedeur aanwezig is.

 

Railsysteem:

Normaal plafond beslag Laag plafond beslag Extra laag plafond beslag
Normaal beslag
Inschuifdiepte(E) = Ho + 555mm
Laag plafond beslag
Inschuifdiepte(E) = Ho + 625mm
Extra laag plafond beslag
Inschuifdiepte (E) + Ho + 625mm


Bij een N die groter is dan 80mm maar kleiner dan 120mm kiest u voor een extra laag plafond beslag; deze is alleen mogelijk i.c.m. elektrische bediening.
Bij een N die groter is dan 120mm maar kleiner dan 210mm kiest u voor een laag plafond beslag, mogelijk met elektrische en handmatige bediening.
Bij een N die groter is dan 210mm kiest u voor normaal beslag, mogelijk met elektrische en handmatige bedieing.

 

Bediening:

Schuifgrendel Somfy aandrijving Marantec aandrijving
Schuifgrendel waarmee u de deur alleen vanaf de binnenzijde kan vergrendelen. Handgreep aan zowel de binnen als de buitenzijde bedienbaar Somfy aandrijving voorzien van rails met ketting, inclusief 1 (mini) handzender Marantec aandrijving voorzien van rails met geluidloze tandriem, inclusief 1 (mini) handzender

 

Overige opties:

Sectionaaldeur met loopdeur Venster Rooster
Loopdeur, naar buiten openend en altijd in het midden geplaatst Lage sokkel loopdeur, drempel van slechts 20mm met afgeschuinde voor en achterkant voor eenvoudige toegang tot de garage Venster Rooster

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Microprofilering Glad - Breva

  • Merk: GDC
  • Model: Microprofilering Glad - Breva
  • Beschikbaarheid: 3 - 4 weken
  • 794,00€

  • Excl. BTW: 656,20€

Beschikbare opties: